We are two medical students who will try to "fill the gaps" of the greek medical education..Don't hesitate to communicate with us at the following e-mail : medicalservers@gmail.com

Δευτέρα 28 Μαΐου 2007

Ένα γράμμα στους "Γιατρούς του Κόσμου"


Αγαπητοί γιατροί του κόσμου έχουμε μείνει άφωνοι από τις ζωές που έχετε σώσει. Όταν πήγατε στο Ιράκ με κίνδυνο να χάσετε τη ζωή σας για να γιατρέψετε άρρωστες ψυχές εμείς δεν πιστεύαμε, θαυμάζουμε το έργο σας να προστατεύετε τις πονεμένες ψυχούλες και θα 'θέλαμε με όποιο τρόπο να σας βοηθήσουμε. Εμείς κάνουμε ότι μπορούμε δίνοντας φάρμακα, τρόφιμα, λεφτά και ρούχα. Ο δάσκαλος μας έδειξε μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή ένα τρόπο να βοηθήσουμε τα δάση, τα ζώα, καρκινοπαθείς γυναίκες και τα άρρωστα παιδιά.

Της Κυριακούλας Κλεονίκου, Δ'3

Καλοί μου γιατροί, το όνομα μου είναι Μορφώ Αγιομαμίτη και σας στέλλω αυτό το γράμμα από τη Κύπρο. θέλω να σας παρακαλέσω να βοηθήσετε τα παιδιά σε διάφορες χώρες που έχουν βόμβες, πολέμους και διάφορες αρρώστιες. Υπάρχουν χώρες όπως το Ιράκ και το Αφγανιστάν όπου έγιναν πόλεμοι τελευταία κι εκεί σας έχουν πολλή ανάγκη. Υπάρχουν άνθρωποι και πολλά παιδάκια που τραυματίστηκαν και δεν έχουν ούτε γιατρούς ούτε φάρμακα για να τους βοηθήσουν. Έμαθα ακόμα πως έχει πολλές φτωχές χώρες που δεν έχουν εμβόλια όπως εμάς και τα παιδάκια αρρωσταίνουν και πεθαίνουν. Ξέρω πως μπορείτε να τα βοηθήσετε κι αυτά. Σας ευχαριστώ που βοηθάτε και δεν νοιάζεστε ούτε για τα λεφτά, ούτε για τους κόπους σας.

Της Μορφώς Αγιομαμίτη, Δ'3

Δεν υπάρχουν σχόλια: